ΚIA ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε

Πρόγραμμα #KiaMovingWithYou

Το #KiaMovingWithYou είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς και συντήρησης Kia που σε βοηθά να αποκτήσεις το νέο σου αυτοκίνητο άμεσα και να νιώθεις ασφαλής, χωρίς άγχος για το μέλλον.

Ένα ευέλικτο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με μηνιαία δόση μόλις 1% της αξίας του αυτοκινήτου. Και ένα αξιόπιστο πρόγραμμα συντήρησης με δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 km (ό,τι έρθει πρώτo).

Με την πλήρη κάλυψη της κορυφαίας 7ετούς εργοστασιακής εγγύησης Kia.

Το #KiaMovingWithYou με μια ματιά

  • Μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου
  • Ευέλικτη αποπληρωμή έως 84 μήνες
  • Προκαταβολή 30%
  • 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Kia
  • 5 χρόνια δωρεάν service
  • Για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Kia

Πως λειτουργεί το #KiaMovingWithYou;

Πόση προκαταβολή πρέπει να δώσω και τι διάρκεια αποπληρωμής μπορώ να επιλέξω;

Η ελάχιστη προκαταβολή είναι 30% της αξίας του αυτοκινήτου και η δόση μόλις το 1%. Για παράδειγμα, για το Picanto 1.0 Inmotion Plus με προτ. τιμή €10.590, η προκαταβολή είναι €3.177. Για το Stonic 1.2 Inmotion με προτ. τιμή €13.590 η προκαταβολή διαμορφώνεται στα €4.077. Για το Sportage 1.6d 115hp Upgrade – 48V Hybrid με προτ. τιμή €23.490 η προκαταβολή διαμορφώνεται στα €7.047. Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε το διάστημα αποπληρωμής: είτε 60 μήνες (5 χρόνια) είτε μέχρι 84 μήνες (με τους ανάλογους όρους & προϋποθέσεις).

Πόση είναι η δόση που θα πληρώνω κάθε μήνα;

Η δόση είναι το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, στην προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους μετά την έκπτωση. Συγκεκριμένα για το Picanto 1.0 Inmotion Plus με προτ. τιμή €10.590 η μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα €105,9. Αντίστοιχα, για το Stonic 1.2 Inmotion με προτ. τιμή €13.590 η μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα €135,9. Για το Sportage 1.6d 115hp Upgrade – 48V Hybrid  με προτ. τιμή €23.490 η μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα €235,3 (ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις της επόμενης παραγράφου). Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελεί η πρώτη δόση, η οποία προσαυξάνεται κατά €250 που αφορούν σε έξοδα χρηματοδότησης.

Ποιες είναι οι επιλογές μου όταν φτάσω στην τελευταία δόση;

Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα αποπληρωμής των 60 μηνών αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αποπληρωμή του 32% της αξίας του αυτοκίνητου (δόση balloon) στην τελευταία (60η) δόση. Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα αποπληρωμής των 84 μηνών, θα πρέπει να αποπληρώσετε το 10% της αξίας του αυτοκινήτου στην 60η δόση και θα συνεχίζετε να απολαμβάνετε μέχρι τους 84 μήνες την χαμηλή δόση του 1% της αξίας του αυτοκινήτου. Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελεί η πρώτη δόση η οποία προσαυξάνεται κατά €250 που αφορούν σε έξοδα χρηματοδότησης.

Ποιο είναι το επιτόκιο και τα λοιπά έξοδα της χρηματοδότησης;

Το επιτόκιο του προγράμματος είναι 7,5% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – Σ.Ε.Π.Π.Ε 9,11%). Τα έξοδα χρηματοδότησης είναι €250, τα οποία καταβάλλονται μαζί με την πρώτη δόση.

Μπορώ να πληρώσω νωρίτερα;

Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το προεξοφλήσετε χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση κερδίζοντας τους τόκους του εναπομείναντος διαστήματος.

Έχω αυτοκίνητο. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω αντί προκαταβολής;

Αν ο επίσημος έμπορος Kia στον οποίο θα απευθυνθείτε για την αγορά του καινούριου σας αυτοκινήτου δέχεται ανταλλαγές, θα εκτιμήσει την αξία του και αυτή θα συνυπολογιστεί στην προκαταβολή.

Ποια μοντέλα της Kia αφορά;

Αφορά στις λιανικές πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων Kia, όλη τη γκάμα μοντέλων και μόνο ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που θα αγοραστούν από 25.05.2020 και μετά.

Με ποια τράπεζα συνεργάζεστε;

Για το πρόγραμμα #KiaMovingWithYou συνεργαζόμαστε με την τράπεζα Eurobank.

Υπάρχουν επιπλέον παροχές;

Μέρος του νέου προγράμματος #KiaMovingWithYou είναι και η παροχή δωρεάν service για 5 χρόνια. Σε συνδυασμό πάντα και με την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση Kia.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για το δωρεάν service;

Το πρόγραμμα δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο) αφορά μόνο ΙΧΕ αυτοκίνητα τα οποία έχουν πουληθεί βάσει του ισχύοντος από 25.05.2020 τιμοκαταλόγου και η προγραμματισμένη συντήρησή τους γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της Kia.

Πόσο είναι το όφελος κατά τη χρήση του αυτοκινήτου στο διάστημα των 5 ετών της υπηρεσίας δωρεάν service;

Το όφελος της 5ετίας διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση κινητήρα, αλλά είναι σε κάθε περίπτωση σημαντικό και μπορεί να φτάσει έως και €817, χωρίς να συνυπολογίζουμε το επίσης σημαντικό όφελος που προσφέρει η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Έχει αναδρομική ισχύ;

Ισχύει αποκλειστικά για όλα τα καινούρια αυτοκίνητα (πωλήσεις λιανικής) τα οποία πουλήθηκαν από τις 25.05.2020 και έπειτα.

Αν πουλήσω το αυτοκίνητο που αγόρασα με το #KiaMovingWithYou ή αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Kia, τι ισχύει με το 5ετές δωρεάν service;

Το πρόγραμμα 5ετούς δωρεάν service είναι μεταβιβάσιμο. Αν πουλήσετε το αυτοκίνητο, η προνομιακή παροχή δωρεάν service μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη μέχρι την συμπλήρωση των 5 χρόνων εάν και εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις του προγράμματος. Αν στο μέλλον αγοράσετε μεταχειρισμένο Kia, το οποίο είχε πουληθεί μετά τις 25.05.2020 και έχει σε ισχύ την προνομιακή παροχή δωρεάν service θα επωφεληθείτε από αυτή μέχρι τη συμπλήρωση των 5 χρόνων εάν και εφόσον έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις του προγράμματος.

Τι γίνεται με την εργοστασιακή 7ετή εγγύηση μετά το τέλος του προγράμματος δωρεάν service για 5 χρόνια;

Η εργοστασιακή 7ετής εγγύηση Kia ισχύει (σύμφωνα με τους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις) και μετά το τέλος του 5ετούς προγράμματος δωρεάν service. Είναι πλήρως μεταβιβάσιμη και αυξάνει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας στον επόμενο αγοραστή.